Peltikatot

Konesaumakatto takaa kodille pitkän käyttöiän, kun kattoa huolletaan säännöllisesti. Näin voimme tarjota pitkän aikavälin takuun. Profiilipeltikaton etu on nopea asennus. Profiilipeltikatto kestää vuosikymmeniä, kun sitä huolletaan.

Tekemämme kartoitus ja kustannusarvio on ilmainen.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmien tarkoitus on kuljettaa katolle tuleva vesi turvallisesti pois talon rakenteista. Asentamamme sadevesijärjestelmä pitää talosi kuivana, on helppohoitoinen ja suojaa rakenteita ikäviltä kosteusvaurioilta.

Kouruvalikoimamme on pyöreä kouru ja kantikas kouru. Vesikourut voidaan kiinnittää joko sisä- tai ulkopuolisilla vesikourukiinnikkeillä.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteilla varmistetaan katon hoidon sekä asumisen turvallisuutta. Asennamme katollesi tarpeidesi ja rakennusmääräysten mukaisesti turvalliset kulkusillat, lumiesteet, palotikkaat jne

Nyt kannattaa tarkistuttaa ovatko tikkaat ja kattosillat vaatimusten mukaisella tasolla ja ovatko lumiesteet kunnossa

Rakennuspeltityöt

Tuotteinamme ovat piippujen-, hormistojen-, julkisivujen-, reunalistoitusten-, ikkuna-, ovi- ja suojapellityksiä. Pellistä saa myös paljon muuta tehtyä. Kysy

Yleisempiä työkohteita ovat kattojen pellitykset, hormien pellitykset, savupiippujen pellitykset,reunalistoitukset, kattolistat, ikkunapenkkien pellitykset ja ovien reunalistoitukset.

Lumenpudotus katolta

Hoidamme lumenpudotuksen katoilta turvallisesti, hallitusti, nopeasti ja kattoa vaurioittamatta.